10 de setembre de 2008

T’explico una història?

Amb aquest lema, acabat de sortir del forn, E2S Produccions comença una nova etapa, i aprofita per estrenar web i (com pots comprovar) bloc. En aquest quadern de bitàcora et mantindrem al dia de les nostres històries, les que ens trobem pel camí i les que sorgeixen de la nostra tasca professional. Sí, ben pensat: ens dediquem a explicar històries, i ho fem a través de la televisió, per Internet, per mitjà del disseny gràfic o bé de la mateixa forma com t’hem fet arribar aquest text: amb les nostres pròpies mans.

Ens agradaria explicar-te les millors històries del món, però segurament les nostres històries no són molt millors que les teves. Són històries senzilles, singulars, irrepetibles com totes les històries del món. Però tenim un secret: cuidar-les fins a l’infinit amb l’esperança que, quan tu les sentis, pensis que són les històries més ben explicades del món.

Bé, qui diu “T’explico una història?” diu “¿Te cuento una historia?”, en castellà. El nostre serà un bloc bilingüe, perquè els destinataris som catalans i no catalans i, és clar, no podem fer un lleig a aquells que no entenen la nostra llengua, oi? Què fàcil que sembla portar-se bé, i què difícil que ens ho fem anar de vegades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn