23 de novembre de 2008

Què us suggereix Fiasco Awards?

FIASCOAWARDS.com

Fiasco Awards vol dir Premis a Fiascos i, perquè no en quedi cap dubte, sinònims de fiasco són: fracàs, frustració, infortuni, desil·lusió, desengany, decepció, “xasco” o revés.

Com diuen els mateixos organitzadors, els Fiasco Awards són una iniciativa privada sense ànim de lucre que vol premiar els millors projectes, idees, productes o serveis de qualsevol àmbit del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), impulsats, desenvolupats o prestats per persones, col·lectius, institucions o empreses, que s’hagin acabat convertint en un Fiasco.

Ja veieu que es tracta d’una iniciativa divertida sorgida d’un grup d’enginyers que, a més de complir amb les seves obligacions diàries lligades a les TIC, no deixen de barrinar tot el dia en nous projectes que satisfacin les seves inquietuds.

Concretament, en Toni B., (una de les ànimes del certamen), és el típic savi que no deixa de pensar ni quan dorm: escriu llibres sobre les seves teories, les contrasta, en fa documentals, i porta endavant mitja dotzena llarga d’empreses creades per ell mateix. Impressionant, oi? Doncs aquest és el seu últim projecte, i sembla que només per això, com a reconeixement a persones tan emprenedores com ell, val la pena visitar la pàgina i participar en la votació.

És un projecte que necessita de la vostra participació. Si no hi voteu, seria una pena que el primer premi del Fiasco Awards se l’endugués el mateix concurs…

Sobretot: no us oblideu de la recomanació: www.fiascoawards.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn