22 de febrer de 2009

Famílies, dissabte a La 2 de TVE

[youtube]oXv1EmdzpaQ[/youtube]

E2S Produccions estrena aquest dissabte (La 2, 23.15h) el documental Famílies, dins del programa Gran Angular. L’obra reflexiona al voltant del concepte relatiu i mòbil de la família en l’actualitat. Som lliures de decidir quin tipus de família formem, però mai no podrem saber en què s’acabarà convertint. Explicat en priemra persona per fer-ho més ‘familiar’, aquest documental no és res més que la història de qualsevol parella amb ganes de créixer. La versió particular de la família Sala i Sala.

Famílies és el segon documental de la nova orientació que pren Gran Angular, que gira cap al nou format i les peces d’autor sense deixar de banda el caràcter de retrat de la societat que ha mantingut durant els seus 10 anys de trajectòria. En aquest cas, el laboratori creatiu d’E2s (T’explico una història?) ha estat el responsable de definir la línia artística de la peça i el seu guió.

Més informació: www.granangular.cat

 

3 respostes a “Famílies, dissabte a La 2 de TVE”

  1. Miquel ha dit:

    Hola, m’ha encantat el vostre documental. Tant de realització com de contingut, enhorabona de debò. Us volia preguntar quina música vau fer servir. Té un rollo RATATOUILLE, així com francès, però no sabria com trobar-la. Recordeu quina era?

    • tecuentounahistoria ha dit:

      Hola, Miquel! Mira, la música la vam comprar a Konga Music (www.kongamusic.com), que és una distribuidora de música de llibreria molt bona de Barcelona. Són molt bons. No és car, i menys si va destinat a televisió.
      Moltes gràcies pel comentari, estem molt contents que t’hagi agradat!

  2. Miquel ha dit:

    Ara mateix em miro la web de Konga Music! Moltíssimes gràcies a vosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn