24 de febrer de 2009

El Villarroel i la XTVL estrenen cicle de nous formats televisius amb un muntatge d’E2S Produccions

INAUGURACIÓ CICLE DE NOUS FORMATS TELEVISIUS

El Dani i la Núria, entrant al Villarroel minuts abans de l’inici de l’acte. Per casualitat, entren a la sala al costat d’en Marc Melillas, director general de la XTVL. Ell, juntament amb en Daniel Martínez, President del Grup Focus, van inaugurar el cicle i van donar pas a un resum dels projectes DO de la xarxa. Un muntatge de 40 minuts fet per E2S Produccions a partir de fragments de diferents programes de les cinc temporades de Denominació d’Origen. La veritat és que, com a muntadors, hem de dir que ha estat tot un luxe poder editar fragments de nous creadors, però no ha estat fàcil. Com ho podíem muntar? Organitzant-ho a través de gènere? Impossible… Quin format té un nou format? Per temàtica? Per ficció-no ficció? Doncs no, després de visionar-ho tot fil per randa, el muntatge va ser a través de petits moments que es podien relacionar entre ells, pel contingut o pels mateixos protagonistes. De fet, hem tingut molta cura per fer-ho amb el millor tacte possible, mostrant unes tisores cada vegada que havíem tallat una seqüència… Perquè cap creador no tingués la sensació que havíem manipulat les seves creacions.

Un moment de la projecció on es veu el fragament d'Aborígens.

En fi, que ens ha encantat tenir aquest material als nostres ordinadors, i la veritat és que m’han quedat ganes de felicitar efusivament els autors de tots els DO que es van projectar, i que va ser un luxe poder veure la nostra feina al costat de la seva. N’hi ha que fa molt de temps que saben que aporten un valor incalculable a la programació del DO, i que la Xarxa pren un relleu considerable gràcies a ells. Finalment, per molts anys a la Xarxa! Que s’està fent gran a pas de gegant.

Pere Gibert entrevistat per COM Ràdio al mateix teatre

A partir d’ara, tots els últims dilluns de cada més es projectaran programes de DO a Villarroel, molt sel·leccionats, que s’han emès durant aquests cinc anys a la XTVL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn