21 de març de 2009

Atreveix-te a saber!

E2S PRODUCCIONS, amb el seu laboratori creatiu inicia el rodatge del programa pilot, SAPERE AUDE E2S Produccions inicia el rodatge de SAPERE AUDE, un programa de nou format del que, de moment, no es pot desvetllar l’argument. Sí que es pot avançar que un primer tràiler d’aquest projecte anirà dirigit a les “Convocatòries temàtiques” de Gran Angular (Televisió Espanyola), però el projecte íntegre serà presentat al Mercat de l’Audiovisual de Catalunya (MAC 2009).

Amb aquesta nova aposta per als nous formats, E2S torna a demostrar que té ganes d’experimentar i buscar nous llenguatges per explicar les seves històries. Sapere aude és un projecte atrevit per part de la productora de Cardona, però es presenta en un moment en que E2S aposta clarament per formats audiovisuals pocs convencionals i plens de sensibilitats.

Quan hagin finalitzat els processos de producció del capítol pilot, es posarà el capítol zero en aquest mateix bloc, que és on l’empresa explica totes les notícies relacionades amb la seva activitat professional.

Si voleu veure algunes imatges del rodatge, feu-hi un cop d’ull.

E2S rodatge SAPERE AUDE 01

E2S rodatge SAPERE AUDE 02

E2S rodatge SAPERE AUDE

E2S rodatge SAPERE AUDE 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn