29 de maig de 2009

Guanyem el premi MAC Multiplataforma per segon any consecutiu amb L-mental (Stereonoise i E2S Produccions)

Entrega del Premi MAC MUltiplataforma a l'equip de L-mental: Pep Torres (Stereonoise) i Dani i Núria Sala (E2S Produccions)
Entrega del Premi MAC MUltiplataforma a l'equip de L-mental: Pep Torres (Stereonoise) i Dani i Núria Sala (E2S Produccions)

Un projecte d’E2S Produccions (Cardona) va guanyar dijous el premi MAC Multiplataforma 2009 per L-Mental, un projecte televisiu i multimèdia sobre invents útils de tot el món. Amb el guardó, dotat amb 4.000 euros, E2S es converteix en la primera productora de televisió que guanya dos premis consecutius al Mercat de l’Audiovisual de Catalunya. L’any passat, va guanyar en la mateixa disciplina pel programa sobre innovació en el món rural Pagès.cat, que està a punt de cloure temporada a la Xarxa de Televisions Locals.
L-Mental és una sèrie de píndoles de 2 minuts que presenta, en cada capítol, un invent internacional recopilat per l’estudi creatiu Stereonoise, coproductor del projecte. Un breu muntatge de ficció (amb el suport de la companyia manresana Pasta de Moniato) reforçarà l’aplicació de cada invent a la vida real. El director de Stereonoise, el popular inventor i creatiu Pep Torres, condueix el programa i convida l’espectador a prendre part en un concurs d’invents útils. La millor idea serà presentada a la Fira Internacional d’Idees i Invents (Attic) de l’any 2010.
L-Mental va ser escollit pel jurat (format per directius de primera línia en el panorama televisiu català*) pel seu format innovador, però també pel seu plantejament per a múltiples suports i per l’alt component de noves tecnologies. De fet, L-Mental ja ha nascut a Facebook, on compta amb mig miler de seguidors i amb les primeres idees patentades. També disposa d’una web activa (www.lmental.cat), que centrarà la recopilació de continguts un cop es posi en marxa el programa de televisió.

Un altre projecte d’E2S, la docuficció Contes, va ser finalista a la dos dels altres tres premis, i tot i no haver guanyat va aixecar molt bones crítiques per part del jurat. Per segon any consecutiu, també, E2S comptava amb dues obres entre les deu finalistes (l’única productora amb més d’una peça que optava a premi).

La revalidació del MAC Multiplataforma reforça l’aposta de la nostra empresa pels nous formats i suports, especialment en l’aplicació de noves tecnologies a la producció audiovisual.

*El jurat dels premis Audiovisual MAC Multiplataforma estava integrat per: Inés Garriga (Directora adjunta Fundació Digitalent), Pere Gibert (responsable de programes de la XTVL), Joan Úbeda (director de Media 3.14, del grup Mediapro), Josep M. Pascual (Director de Promoció Econòmica de Comunicàlia), Miquel Terrén (Director d’Antena i Continguts de Barcelona Televisió), Marc López (Cap del Centre de Desenvolupament de l’Auidovisual de l’ICIC), i Jordi Serra (Director de Programes de Televisió de Catalunya).

Pitching L-mental al MAC
Pep Torres (Stereonoise) i els Sala (E2S Produccions) defensant el projecte L-mental durant la sessió de pitching.
Pitching L-mental al MAC
A l'esquerra de la taula, part dels membres del jurat, per una banda Inés Garriga (directora adjunta de la Fundació Digitalent) i Pere Gibert (responsable de programes de la XTVL). A partir de la meitat de la fotografia, l'equip d'L-mental amb Pep Torres (director d'Stereonoise i co-productor d'L-mental), i Núria i Dani Sala (directors d'E2S i co-productors d'L-mental).
Pitching CONTES al MAC
Visionat del pilot del projecte Contes, en un moment del Pitching.
Pitching CONTES al MAC
Els Sala, a la taula, defensant el projecte Contes, de nou format.

A la taula, amb el jurat, per ordre d'esquerra a dreta, Inés Garriga (directora adjunta de la Fundació Digitalent), Pere Gibert (responsable de programes de la XTVL) i Joan Úbeda (director de Media 3.14, del grup Mediapro).
A la taula, amb el jurat, per ordre d'esquerra a dreta, Inés Garriga (directora adjunta de la Fundació Digitalent), Pere Gibert (responsable de programes de la XTVL) i Joan Úbeda (director de Media 3.14, del grup Mediapro).

6 respostes a “Guanyem el premi MAC Multiplataforma per segon any consecutiu amb L-mental (Stereonoise i E2S Produccions)”

  1. doctor ha dit:

    un premi no !!!!! un supr premi, o millor dit dos premis !!!!!!! aquestos son el present i el futut gracies al seu passat !!!!
    felicitats cracks !!!!!!!!!!!!!!

  2. xavi ha dit:

    Els Sala omplent qualsevol Sala !!!! son els millors !!!!!,

  3. lluis ha dit:

    hi ha, qui al comença ja ha arribat , aquesta parella tan sols ha arribat ha començar, i ja no els podem seguir !!! collons que bons son !!!

  4. Montse ha dit:

    jo vui ser com ells, pero sols la meitat,
    no podria amb mes…..
    no tenen final, sols han tingut un principi encertat.,
    jolin !!!

  5. NADINE ha dit:

    FELICITATS!!!!!!!!!!!!

    GENIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. tecuentounahistoria ha dit:

    GRÀCIES A TOTS PELS COMENTARIS…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn