16 de maig de 2009

La reinvenció de la premsa

LA REVISTA ÈÉs més Dia E que mai. Avui neix È, la revista amb accent obert. Amb la seva primera publicació periòdica, E2S Produccions reinventa la premsa. I és que È és la primera revista de continguts convencionals que només parla de la xarxa professional de l’empresa editora. Tot i la clara i oberta dependència de continguts, però, el tractament i el llenguatge són completament independents.


De periodicitat semestral, cada número de la revista È girarà al voltant d’un concepte, dirigit a la transmissió de bones idees en l’assumció de projectes. En aquesta ocasió, l’edició de juny de 2009 es titula “La reinvenció”, i vol transmetre la necessitat de replantejar els punts de vista de qualsevol projecte per afrontar la crisi a cop de valor afegit.
La distribució d’È també està plantejada en xarxa, a través del cercle col·laboratiu d’E2S Produccions, però és oberta al gran públic en la seva versió electrònica, entrant a www.e2sproduccions.com i accedint a l’apartat de descàrregues (clica aquí). E2S fa una crida a la distribució lliure de continguts, i per això anima els receptors d’aquest número a reenviar la revista a tants contactes com vulguin.

Sota aquestes línies adjuntem l’índex de la revista, perquè es pugui apreciar quins són els seus continguts.

È, index

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn