16 de maig de 2009

La sal de la mort, finalista al Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA)

La sal de la mort, sel·leccionada al Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

El documental “La sal de la mort”, produït per l’acció social d’E2S, ha estat seleccionat pel Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA), que aquest any se celebra al Prat de Llobregat. El festival ha programat l’obra en el cartell oficial de la secció de Documental Nacional, i competirà com a finalista pel premi d’aquesta categoria.

“La sal de la mort” és un documental al voltant del vessament de residu salí al Llobregat i el Cardener. L’obra, dirigida per Núria Sala i Dani Sala, pren com a eix central la labor desinteressada de la Plataforma Montsalat, que des de fa més d’una dècada realitza un seguiment exhaustiu de la salinitat de les aigües i denuncia la responsabilitat de l’empresa propietària de les mines del Bages.
Es tracta del vuitè documental d’E2S Produccions i el primer produït per la línia d’acció social de la companyia.
E2S ha produït la peça de forma desinteressada i l’ha cedit a Montsalat perquè en faci totes les projeccions que en pugui programar. De la mateixa manera, E2S ha decidit cedir el material a tots els col·lectius sense ànim de lucre i als centres educatius que puguin fer servir aquesta eina per inculcar als joves el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn