14 de juliol de 2009

La nova web de La Bruixa d’Or, obra d’E2S

La nova web de La Bruixa d'Or arrenca amb milers de visites diàries

La nova web de La Bruixa d'Or arrenca amb milers de visites diàries

E2S Produccions acaba de publicar la nova web de La Bruixa d’Or, la web de l’administració de loteria més important del món i una de les webs que venen més milions d’euros de tot Espanya. La presentació de la nova web coincideix amb l’inici de la campanya de Nadal, que preveu el major volum de facturació de la seva història (no sabem si el disseny de la web té alguna cosa a veure amb aquesta previsió… ;P)

La web de l’administració de Sort, un projecte d’E2S, guanya en elegància i reforça la màgia de La Bruixa d’Or, una bruixeta simpàtica que és l’encarregada de repartir milions de premis cada sorteig de Nadal. De fet, el contingut de la web està redactat en primera persona perquè és el seu site personal. Ens parla d’ella, de la seva història, de com comprar loteria i de la seva Acció Social, entre altres temes.

L’objectiu és que l’usuari entri a la pàgina i passi una bona estona. La web, disponible ja en Català, Castellà, Anglès i Alemany, vol arribar a tot el món, i per això s’està treballant en la creació de la web en altres llengües, com l’Alemany, el Francès, l’Italià, el Xines i l’Àrab.

Perquè en sabeu més, aquí us deixem l’enllaç perquè podeu tocar la màgia de La Bruixa d’Or.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn