14 de juliol de 2009

Superat l’any de la consolidació. Tal dia com avui, de fa tres anys, neixia el nostre projecte: E2S Produccions.

3Anys

Si poguéssim viatjar a través del temps, els d’E2S segurament triaríem espiar què passava l’estiu del 2006, quan passaven coses com la inauguració del Summercase a Madrid, o les cues dels més fanàtics de la saga Superman per anar a veure la tornada del seu superheroi a la gran pantalla (després de 20 anys).

Però per què espiaríem el 2006 enlloc d’escollir la prehistòria o l’edat mitjana? Perquè és un any molt especial! Projectes internacionals i personalitats importants en la història de la humanitat van escollir aquest any per a fer-lo únic: La Creu Roja hi celebra els seus 150 anys; Mozart, hi celebra els seus 250 anys; i fins i tot el gran mestre del barroc Rembrandt l’escull per a celebrar-hi el seu 400è. aniversari.

Segons l’horòscop xinès, el 2006 és l’any del gos: símbol de confiança, utilitat i força. Segons la tradició, allò que neixi  en un any com el 2006, serà reconegut per ser conscient i capaç, i caracteritzat per la seva actitud carismàtica que el faran ser respectat i únic. Twitter, que va néixer al 2006, acaba de celebrar el seu tercer aniversari a la xarxa. És potser el seu èxit el reflex de l’astrologia xinesa? Segurament ha estat l’esforç, la inversió i la innovació del seu projecte, qui ha aconseguit diferenciar-lo de la resta. Així doncs, felicitats Twitter! I felicitats a tots els afortunats que han escollit el 2006 per a fer-se únics, com nosaltres mateixos.

E2S Produccions, III Aniversari 14 – 07 – 2006

El projecte E2S està més fort que mai en aquest tercer aniversari. El creixement del projecte té un potencial que pocs poden quantificar. Amb tres anys, hem triplicat la facturació i l’equip de treball. La nostra inversió no només recau en eines de treball, sinó en projectes propis (la revista, espais web, acció social, noves divisions de negoci). I el més important de tot: continuem tenint les mateixes ganes de créixer que el primer dia, perquè vivim la nostra feina amb la mateixa il·lusió i perquè allò que ens proposem de fer, per molt que pugui sorprendre, ho acabem realitzant.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn