25 d'agost de 2009

La LOTERIACULÉ, el gran nou projecte d’E2S

La participació d'en Josep Guardiola (l'entrenador del Barça) i La Bruixa d'Or.
La participació de Josep Guardiola (entrenador del Barça) i La Bruixa d'Or.

E2S (Cardona) ha creat i desenvolupat la LOTERIACULÉ, la nova loteria solidària del FC Barcelona i La Bruixa d’Or. De fet, E2S va redactar i dissenyar el projecte per aconseguir l’acord entre la Fundació del Futbol Club Barcelona i l’Acció Social de La Bruixa d’Or, vessants solidàries de dues de les marques més famoses del país.

Els números de la LoteriaCulé són exclusius.

Tant els dècims com les participacions de la LoteriaCulé pertanyen a sèries íntegres de la Loteria Nacional. Cada número consta, per tant, de 195 sèries, o sigui, 1.950 dècims. Per tant, la Grossa de Nadal només tocarà als jugadors de la LoteriaCulé. Toqui o no toqui, però, els donatius generaran una gran il·lusió entre aquells que més ho necessiten.

La loteria. La loteria es vendrà en forma de dècim i de participació.

Els dècims de la LoteriaCulé són bitllets de la Loteria Nacional per al sorteig del 22 de desembre de 2009. Es vendran dins de sobres impresos amb un disseny exclusiu a tot color, seguint la  filosofia de La Bruixa d’Or (l’única administració que lliura així els seus dècims). En el revers del sobre, el comprador podrà llegir la justificació del donatiu de 2 euros. Per la seva banda, les participacions que es posaran a la venda portaran la imatge d’un jugador (la del seu Barça Toon), i la terminació del número coincidirà amb el dorsal del jugador. Seran una sèrie de participacions col·leccionables on s’hi exhibiran, també, les tres copes del triplet.

On es vendrà? A l’estadi i per internet (www.loteriacule.cat)

La LoteriaCulé es vendrà, principalment, a les instal·lacions del FC Barcelona, en punts de venda que s’instal·laran a la zona del bulevard (entre el Palau Blaugrana i l’entrada del Museu) i, els dies de partit, en una vintena de punts distribuïts pel Camp Nou.
Paral·lelament, per mitjà de la pàgina web www.loteriacule.cat, qualsevol usuari podrà adquirir dècims de la LoteriaCulé i no pagar-los fins al moment de rebre’ls a casa. De la mateixa manera, per mitjà del web es podran encarregar talonaris de participacions (50 butlletes per talonari) o bé paquets de talonaris (15 talonaris per paquet). De fet, el Barça farà una crida a les penyes i a entitats i institucions catalanes per animar-les a sol·licitar les seves participacions i donar un cop de mà a la Fundació del Futbol Club Barcelona.

Finalment, us convidem a visitar el web: www.loteriacule.cat, també creada i desenvolupada per E2S.

La participació del Messi i La Bruixa d'Or.
La participació de Leo Messi i La Bruixa d'Or.
La participació del Touré i La Bruixa d'Or...
La participació de Touré Yaya i La Bruixa d'Or.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn