28 de desembre de 2009

E2S dissenya el nou vi de la bodega més innovadora d’Europa: XG IRIUS

XG Irius és el nou vi de les bodegues IRIUS. Un producte conceptualitzat i dissenyat per E2S. Una joia d’ampolla que conté un dels vins més excepcionals del moment.

Irius (Barbastre, Somontano), la bodega més innovadora d’Europa, acaba d’obtenir importants reconeixements per la Guía Peñín de 2010. Només cal afegir que el Grupo Peñín, per a aquells que no el coneguin, és la companyia líder a Espanya en la comunicació del vi, la gastronomia i altres plaers relacionats.  Aquest any, entre els més de 8.700 vins provats per José Peñín i el seu equip, en destaca notablement Irius Premium, el Somontano més puntuat, amb 95 punts. “Dentro del campo de novedades es Irius Premium de Somontano. Nadie podía suponer que una viña todavía joven, como la propia bodega, haya logrado un tinto tan espectacular”. Aquesta afirmació es troba a la secció de Vins Excepcionals de la pròpia guia.

XG Irius també és un vi excepcional i de màxima categoria que acaba de sortir tot just aquest darrer mes de desembre. El vi ens parla de la història de Zenetha, un genet bereber que va lluitar per aconseguir arribar més enllà dels propis horitzons, i ho va aconseguir. Les línies del darrere intenten contagiar-nos de l’esperit necessari per perseguir i aconseguir un somni. L’ampolla reté l’ànima d’aquest genet, per això en la part frontal de l’estilitzada ampolla de XG IRIUS hi podem veure un traç daurat, esmunyedís, que ressegueix l’essència del genet.

El vi es podrà comprar en breu a través de la web www.existelautopia.com o bé es podrà trobar en botigues especialitzades que ja formin part dels canals de distribució de la bodega de Somontano. El preu recomanat de venda al públic serà de 63 euros l’ampolla.

Us convidem a provar-lo, però també a visitar la bodega online: www.bodegairius.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn