16 de març de 2010

Infonomia publica “La pyme y el comercio electrónico”, a partir de 20 reportatges d’E2S

Amb aquest llibre, INFONOMIA intenta inspirar al major número de professionals de les pymes espanyoles perquè decideixin apostar pel comerç electrònic: una aposta cada vegada més segura, més rentable i més necessària. Aquestes són les paraules de Pau Roig, Director de Projectes d’Infonomia.

Fa un any, E2S va rebre un encàrrec d’INFONOMIA que ens va atraure molt: fer 20 articles i reportatges en vídeo sobre 20 empreses espanyoles que hagin tingut èxit gràcies a la seva aposta pel comerç electrònic.

No és cap novetat dir a dia d’avui que vendre per internet t’obra les portes al món: qualsevol persona et pot comprar des de qualsevol punt del planeta. A la pràctica, però, encara hi ha empresaris que tenen moltes reticències a tirar endavant un projecte d’aquestes característiques per internet, ja sigui per a la inversió en temps que et requereix la seva actualització com per la seva eficiència a la xarxa. Aquestes 20 empreses il·lustren les possibilitats d’èxit de tenir una botiga online.

E2S ha tingut la sort de participar activament en aquest projecte; és per això que estem orgullosos de mostrar-vos el resultat final ja sigui amb una imatge del llibre que ha publicat Infonomia com convidant-vos a anar en aquest enllaç per poder veure de forma audiovisual totes i cadascuna de les experiències d’èxit que s’han escollit.

Com també apunta Pau Roig, escollir les vint candidates no ha estat una feina fàcil ni, provablement, justa. Però han estat seleccionades perquè cada una d’elles té un element diferenciador que la fa especial: la seva trajectòria, la revolució que ha suposat en el seu sector, la capacitat d’entendre com funciona la xarxa i cobrir un buit amb un servei innovador, saber arribar al client final d’una manera creativa i rentable…

La finalitat d’Infonomia ha estat, des de sempre, difondre el coneixement que pot resultar útil per a les empreses; és per això que us convidem a fer una ullada als vídeos que estan penjats a la seva pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn