7 de setembre de 2010

La primera loteria gai de la història, dissenyada per E2S, surt a la llum pública amb un gran ressò mediàtic

E2S ha dissenyat i conceptualitzat el primer projecte de loteria orientat al col·lectiu homosexual de tot l’estat, i l’ha batejat com a “Gay Luck”. La iniciativa respon a l’acord entre La Bruixa d’Or (la primera firma de loteria d’Espanya) i Reservas Gays (la central de reserves líder del sector), i consistirà en la venda de dècims de loteria de Nadal amb un petit donatiu destinat a accions solidàries dins del món gai.

Ahir mateix va sortir d’E2S la primera nota de premsa per anunciar la posada en marxa del projecte, i en menys de 24 hores se n’han fet ressò la majoria de mitjans de comunicació d’àmbit estatal. També ha generat un gran moviment d’interès a Internet i a les xarxes socials, on s’ha produït una autèntica allau de sol·licituts de la nova loteria.

No és la primera iniciativa de loteria solidària en co-branding que conceptualitza E2S per a La Bruixa d’Or. L’any passat vam crear la LoteriaCulé, a favor de la Fundació del Futbol Club Barcelona i que es va vendre durant tota la campanya de Nadal en 26 punts intal·lats al Camp Nou; i en aquests moments, a banda de negociar amb la nova junta del Barça la reedició d’aquest projecte, acabem de posar en marxa amb la Llotja de Lleida (i lògicament a encàrrec de La Bruixa d’Or) la Loteria del Teatre. Aquesta loteria destinarà els seus donatius al mecenatge cultural i artístic, al voltant de tots els teatres que hi participin. De moment, s’hi han interessat una vintena d’infraestructures escèniques de Lleida, Barcelona i Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn