22 de desembre de 2010

A les portes de 2011, E2S dissenya tres calendaris

Portada de calendari encarregada per la Impremta Orriols. Cada any, aquesta important impremta de Balsareny encarrega la portada dels seus calendaris corporatius a una empresa, professional o artista diferent, i aquesta vegada l’escollida ha estat E2S. El tema queda clar: el temps ens fa avançar (ni que a vegades ens pugui semblar que la vida dóna voltes, mai no deixem de pujar esglaons).

Semen Cardona (líder en exportació del sector porcí estatal) regala des de fa 12 anys un calendari als seus clients. Aquest 2010 E2S ha començat a treballar per a Semen Cardona i, per aquest motiu, ens hem encarregat de crear el nou calendari. La proprosta que va fer E2S a Semen Cardona va ser interessant des del principi: les il·lustracions anirien a càrrec del reconegut pintor manresà Joaquim Falcó (artista amb exposicions internacionals, un dels grans referents del pop-art contemporani) i E2S s’encarregaria del disseny del calendari i del contingut de cadascuna de les pàgines. Més informació.

Vidmar (líder estatal en enginyeria de pesatge i automatització industrial) també edita, des de fa molts anys, el seu calendari. E2S també s’ha encarregat de dissenyar-lo en funció de la nova imatge gràfica de Vidmar, creada per E2S l’any passat.

És evident que ara és temps de regalar calendaris. Cada empresa que en regala un desitja que sigui l’escollit per quedar-se tot l’any sobre la taula del seu destinatari. Aquesta sort, la de quedar-se sobre de la taula, ningú no acaba de saber de què depèn: de si el calendari arriba el primer de tots, de si només se’n rep un de sol (cosa difícil), dels colors, del missatge, de la sort? A E2S pensem que la sort recau, en gran part, sobre la qualitat del disseny del calendari. Per això estem convençuts que aquests tres hauran guanyat les seves respectives batalles ( modèstia a part).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn