21 de març de 2011

Un centenar d’escolars de la ZER del Solsonès visiten E2S

Els escolars escolten les explicacions de l'equip d'E2S

Els nens i nenes de les escoles de la ZER (zona escolar rural) del Solsonès van ser a Cardona en una excursió en la qual van visitar el Castell, el Centre Històric i Medieval de la vila ducal i també les instal·lacions d’ E2S. Per estrany que soni, els escolars, d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys, estan estudiant com es crea un cartell publicitari i per això els anava, com anell al dit, visitar E2S. La seva visita a E2S els va servir per conèixer d’aprop com treballa un estudi de disseny, d’on neixen les idees i quin és el procés de creació d’un cartell: des del moment que el client el demana, fins que es fa l’entrega final de la feina.

Tots van poder veure, ben d’aprop, com treballen els dissenyadors d’E2S
Escoltant les explicacions del dissenyador Eladi Sánchez sobre com fer una web

Els infants van venir a E2S distribuïts en tres grups, en funció de les edats. L’equip d’E2S els vam explicar quina era la feina que desenvolupem i en què treballa cada un dels membres de l’equip. També vam exposar-los la dinàmica de creació d’un cartell a partir de diversos exemples reals i el visionat de varis vídeos que expliquen què implicava, per exemple, una sessió fotogràfica. Els infants van escoltar atents les explicacions i, al final, van aprofitar fer preguntes sobre tot allò que els encuriosia. També van poder descobrir com treballa un dissenyador i provar alguna de les seves eines de treball.

El dissenyador Sergio García ajudant a una nena a fer servir una tauleta gràfica

 

El grup dels petits al menjador d'E2S
Dues visitants en una de les taules del menjador

Els escolars dels diferents centres van voler obsequiar a E2S amb un dvd i una revista, amb contingut realitzat per a ells mateixos i, també, amb una fotografia en que hi sortien tots els infants i els mestres. Des de E2S, molt contents, també els farem un petit regal. Vam fotografiar a cada un dels grups visitants en actitud divertida i, a posteriori, en realitzarem un cartell que servirà als infants com a record de la seva visita i, també, els serà útil per si hi ha algun dia trist. Aleshores podran mirar la fotografia i animar-se!

Un dels grups en la fotografia final que es convertirà en cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn