27 d'abril de 2011

Un acte emotiu i intimista omple la sala de la Biblioteca Municipal Marc de Cardona. Motiu: la presentació del llibre “És possible tocar el cel”, d’Hermentera Fàbrega


Sala de la Biblioteca Marc de Cardona

Com el llibre, intimista i transparent. Així ha estat la presentació del llibre “És possible tocar el cel”, de l’autora amateur cardonina Hermentera Fàbrega (publicat per Pagès Editors), un acte celebrat a la Biblioteca Municipal Marc de Cardona davant més d’una seixantena de persones. Durant la presentació, l’autora ha estat acompanyada pel director de Pagès Editors, Lluís Pagès; de l’alcalde de Cardona; Josep Maria Sala; i de la sòcia fundadora d’E2S, Núria Sala.

L’obertura i la cloenda de l’acte ha comptat amb un recital concert, a partir d’una tria de poemes del llibre, a càrrec de Cristina Morera, Montse Canal i Eladi Sánchez.

Un llibre definit a la presentació com una petita joia. Un disseny especial i delicat creat per E2S, i que compta amb il·lustracions de la manresana Doris Jiménez, fetes expressament per a la publicació.

Eladi Sánchez i Cristina Morera en un moment del recital
Hermentera Fàbrega mostrant al públic la llibreta blava (on va començar tot)
Lluís Pagès (Pagès Editors) i Josep Maria Sala (alcalde de Cardona) han elogiat la publicació
En la seva intervenció, Núria Sala ha fet referència explícita a tots els membres de l'equip d'E2S que han participat activament en el projecte: Dani Sala, Mireia Fàbrega, Sergio García, i Eladi Sánchez.

El llibre es pot trobar a totes les llibreries de la xarxa de distribució de Pagès Editors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn