17 de maig de 2011

E2S explica, en format web i tríptic, l’aliança de la bionanomedicina a Catalunya

Una vintena de centres de recerca, hospitals i empreses relacionades amb la nanotecnologia han engegat l’aliança Bionanomed Catalunya, per la qual E2S ha dissenyat la pàgina web i el tríptic de presentació del projecte.

La plataforma pretén sumar esforços per presentar-se a escala internacional com a eina de recerca i desenvolupament en el camp de la nanomedicina i, el primer pas ha estat presentar-se en societat a Barcelona. L’acte va servir per donar visibilitat al projecte i, de pas, presentar la pàgina web que el sustenta (amb el segell cardoní d’E2S).

E2S, de fet,  ha dissenyat i estructurat la pàgina web de l’aliança i, també, n’ha desenvolupat el tríptic informatiu que es va repartir a l’acte de presentació del projecte i que ha de servir com a carta de presentació de l’aliança. Els mitjans de comunicació van fer difusió de l’esdeveniment. N’és un exemple la noticia emesa al TN migdia de TV3 que podeu visualitzar a l’inici de la informació.

I, si tot això encara us desperta més ganes de conèixer en detall aquesta línia mèdica, podeu donar un cop d’ull a la pàgina web de bionanomed Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn