4 de novembre de 2011

11-11-11: uneix-te a l’orquestra més gran del món

11-11-11 a les 11:11:11 i 111 milisegons. En aquest precís moment, milions de persones, potser milers de milions a tot el món, ens posarem d’acord. Els nostres mòbils, tots alhora amb una precisió de 10 milisegons, faran sonar una mateixa sinfonia. Metafòricament, demostrarem que és possible afrontar el futur amb el SÍ, deixant de banda el NO (no a la guerra, no al sistema, no al capitalisme, no a tot). És possible treballar en positiu, prendre la iniciativa, començant per dir que el canvi en positiu comença per un canvi individual.

Com ho farem? Amb una revolucionària aplicació mòbil que es posarà en funcionament el dia 11-11-11 a les 11:11:11 i 111 milisegons. Darrere d’aquesta aplicació hi ha una innovadora tecnologia basada en la sincronització, desenvolupada des del Centro de Ciencias de Benasque Pedro Pascual, dirigit per José Ignacio Latorre, cervell del projecte.

Aquesta tecnologia tindrà milers d’aplicacions en un futur immediat, però la seva presentació en societat serà per mitjà de la Sinfonia Massiva que us proposem: aneu a www.sinfoniamasiva.org o bé al mercat d’aplicacions del vostre Android, iPhone o iPad; baixeu-vos l’aplicació (Sinfonía Masiva o Massive Simphony); el dia 11 a les 11 (o abans), obriu-la i espereu al punt exacte de les 11:11:11. Us sincronitzareu amb milions de persones de tot el món, i després sabreu quants i des d’on s’han sincronitzat amb vosaltres.

L’aplicació ha comptat amb la participació, de forma completament desinteressada, d’un grup de professionals i empreses dins del qual hi ha E2S, que ha fet el disseny de l’aplicació i del seu web (www.sinfoniamasiva.org), la producció dels vídeos promocionals i l’estratègia conjuntament amb la resta de membres -més informació a www.sinfoniamasiva.org.

Per a E2S ha suposat una gran experiència. Una oportunitat única i irrepetible que podrem explicar als nostres néts.

[youtube]9m6j_D1XgQE[/youtube]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn