19 de desembre de 2011

E2S participa en la promoció del Bus Alícia, de l’Obra Social de CatalunyaCaixa

L’Obra Social de CatalunyaCaixa ha posat en marxa el bus de la bona alimentació, una exposició sobre rodes que recorrerà el territori català per explicar de quina forma treballa la Fundació Alícia perquè tots mengem millor. Per mitjà de tallers i activitats, tothom qui pugi al Bus Alícia podrà prendre consciència de la importància de bons hàbits alimentaris per millorar la qualitat de vida i, sobretot, de com de fàcil és aconseguir-ho. Es tracta d’una iniciativa innovadora on E2S ha pres part en la creativitat de la campanya promocional, els materials comunicatius necessaris per donar-la a conèixer i el vídeo que convida els visitants a pujar a aquest bus amb forma de camió.

Imatge de premsa escrita amb l’anunci del Bus d’Alícia

En col·laboració amb el servei de comunicació de l’Obra Social de CatalunyaCaixa, E2S ha ideat els lemes i ha creat tota la imatge gràfica de la campanya, aplicada als diferents suports comunicatius: audiovisual, anuncis de premsa, flyer i difusió online. Abans, E2S ha produït un audiovisual per explicar què és la Fundació Alícia i què fa perquè mengem millor; una eina per presentar als visitants del Bus Alícia en quins àmbits treballa la Fundació i què aporta la seva tasca a la nostra societat. Aquest vídeo, doncs, es projectarà en una pantalla instal·lada a l’exterior del camió, amb l’objectiu de convidar a entrar als vianants que hi passen per davant.

http://www.youtube.com/watch?v=lVUF_-STdR0

Una altra de les accions de campanya que ha dut a terme E2S ha consistit en dissenyar un anunci per a premsa escrita anunciant la campanya de la bona alimentació de l’Obra Social de CatalunyaCaixa i Fundació Alícia, apareixent als diaris catalans nacionals La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, Diari Ara i Regió 7.

L’anunci de la campanya als diaris catalans nacionals

Finalment, E2S ha dissenyat un flyer anunciant la iniciativa i amb indicacacions específiques dels punts de pobles i ciutats on estacionarà el bus en els propers mesos. En la mateixa línia, hem adaptat la informació al suport de targetó online per fer un bustiada a través de correu electrònic a tot el públic objectiu a qui pugui interessar conèixer el bus.

Material gràfic promocional del Bus d’Alícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn