23 de desembre de 2011

La Fundació puntCAT tanca el cinquè aniversari del domini .cat amb un audiovisual d’E2S

Un audiovisual produït i realitzat per E2S va servir per estrenar la gala de clausura del cinquè aniversari del domini d’Internet .cat, creat i gestionat per la Fundació puntCAT.

Imatge del grafisme que forma part de l'audiovisual

Clica per veure el vídeo:

Link audiovisual Fundació puntCAT

L’audiovisual fa un breu repàs pels 5 anys d’història del domini de la comunitat catalanoparlant, explicant la importància del seu naixement, i posant en valor la seva funció social, cultural, econòmica, integradora i identitària. El vídeo dóna veu a l’equip humà que hi ha darrere de la gestió del domini, la Fundació puntCAT, ens privat sense ànim de lucre que mou tot l’engranatge perquè el .cat sigui un domini de qualitat i d’excel·lència. Tal com recull el muntatge d’E2S, puntCAT treballa perquè el domini sigui un referent per al món i per a qualsevol tipus d’empresa o comunitat amb presència a la xarxa.

En el marc del cinquè aniversari, la Fundació puntCAT va escollir el nou president de la fundació, Ricard Huguet, per tal d’encaminar una nova etapa de creixement de l’organització després dels èxits assolits fins al moment. Durant l’acte de celebració, es van presentar els tres guanyadors dels Ajuts puntCAT 2011, que capitalitzen la vessant social de la fundació.

Imatge de l'acte de celebració del 5è aniversari de la Fundació puntCAT. Sala Prat de la Riba, a l'Institut d'Estudis Catalans.

Una resposta a “La Fundació puntCAT tanca el cinquè aniversari del domini .cat amb un audiovisual d’E2S”

  1. Hola companys i companyes d’E2S!
    Ha estat un plaer treballar amb vosaltres i, sense dubte, aquesta bona sintonia que hem tingut es desprèn de la gran peça audiovisual que heu produït.
    Un autèntic plaer, gràcies per ajudar-nos a fer arribar .cat més lluny, sent .cat i treballant per difondre-ho! 😉

    Bon 2012, ple de salut i .cat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn