4 de maig de 2012

Obrim a Barcelona!


Des d’aquesta setmana, E2S té una oficina a Barcelona. Gràcies a un acord amb Infonomia (partners, clients, amics), compartirem una seu d’autèntic luxe, en una planta de 200 m2 ubicada en un cèntric edifici modernista. Des d’allà, busquem ser més a prop dels clients que ja tenim, consolidar el nostre creixement nacional i emprendre una nova fita: la recerca de projectes internacionals. És una gran oportunitat treballar des de Barcelona, una de les capitals mundials del disseny i la producció audiovisual, a més d’un dels centres neuràlgics de la creativitat i la innovació.

Estar tan a prop d’Infonomia també és un autèntic luxe. De fet, ens sentim orgullosos de col·laborar amb la firma d’innovació per excel·lència i amb el seu ambiciós projecte Co-Society, centrat en provocar la col·laboració entre empreses amb mentalitat innovadora capaces de transformar el món dels negocis. Des de Barcelona, també estarem més a prop d’Infonomia, que van ser els nostres primers clients (l’estiu de 2006) i avui continuen confiant en nosaltres (que sigui per molts anys).

E2S obra oficina a Barcelona, però continua amb la seu a Cardona; mantenint la seva aposta decidida pel lloc on va néixer i reforça tant la seva estructura com l’operativa des de la vila ducal.

Som de Cardona. Anem a Barcelona. Sempre hi som. Efectivament, la voluntat d’E2S és ser-hi sempre, en els bons i en els mals moments, dilluns al matí o diumenge a la tarda. Per aquest motiu, ens apropem on tenim els clients, i continuarem fent-ho allà on vulguin tenir-nos a prop.

9 respostes a “Obrim a Barcelona!”

  1. moltes felicitats E2S! a seguir treballant!
    una abraçada

  2. Òscar Rodbag ha dit:

    Felicitats !!!!! Ara us tindré una miqueta més aprop., espero que així ens poguem verure més !!!!!

  3. MARIA ha dit:

    MOLTAS FELICITATS BERTA!!!…ESPERO KE AIXI ENS VEIEN ALGUN DIA,SI VOLS TRUKAM…678-982087,UN PETO!!!

  4. manel ha dit:

    moltes felicitats i que tingueu sort en aquesta nova etapa que ara comenceu!

  5. Toni Falcó ha dit:

    Moltes felicitats!!!
    enhorabona a tot l’equip d’E2S!! sou uns cracks!!
    talent + esforç = recompensa!!

    Molta sort!!

    • admin ha dit:

      Moltes gràcies Toni!… Estem molt contents.

    • admin ha dit:

      Moltes gràcies a tots els que ens heu felicitats i ens doneu ànims… Ni us imagineu la il·lusió que ens fa compartir una notícia com aquesta amb vosaltres. El millor de tot es que sabem que podem comptar amb molts bons professionals i persones per créixer encara més. I fer-ho junts. Una abraçada a tots, esteu convidats a venir-nos a veure quan volgueu!

  6. Robert wright ha dit:

    E2S goes from strength to strength! Congratulations to all

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn