2 de maig de 2012

Els nous espots per al Consorci de Residus del Bages, mediàtics des del principi

E2S Productora ha posat en marxa el rodatge dels nous espots per a la campanya 2012 del Consorci de Residus del Bages, i ja han sortit per la televisió sense haver començat a muntar-los. TV3 es va fer ressò del primer rodatge per mitjà del Telenotícies Comarques, en una peça informativa que va servir per reforçar el missatge de conscienciació que persegueix la iniciativa.


Per mitjà del gabinet de comunicació CatPress (Manresa), E2S produeix un nou any els espots i la publicitat gràfica de la campanya “Al Bages, tots reciclem!”, dirigida a connectar amb el conjunt de la població amb un missatge proper, planer i directe. Si els anuncis anteriors presentaven personatges populars de la comarca en situacions quotidianes i divertides, en aquesta ocasió els protagonistes són ciutadans que s’han presentat voluntaris per mitjà de les xarxes socials.

La publicitat, gràfica i audiovisual, de la campanya 2012 sortirà a la llum abans de l’estiu, conjuntament amb tota la línia de comunicació dirigida per CatPress.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn