16 de setembre de 2012

El grup farmacèutic ESTEVE confia en E2S per al seu 225è aniversari

El més divertit del nostre darrer treball per al grup farmacèutic ESTEVE ha estat l’animació de l’Auca dels Esteve, que aprofitava la coincidència amb la novel·la de la Renaixença per explicar, de forma il·lustrada, la trajectòria de la família fundadora i encara avui propietària d’aquesta multinacional. Aquesta possibilitat ens va arribar gràcies a Infonomia, el gran referent estatal de la innovació, amb qui col·laborem en diferents projectes i compartim oficina a Barcelona.

El més seriós, i alhora més encoratjador, va consistir en participar en la posada en escena (i realització en directe) d’un acte sense precedents: nois de primer de Batxillerat de set escoles de Manresa (origen d’ESTEVE) van exposar set solucions a problemes del món actual, i el seu treball va ser avaluat per set “seniors” reconeguts.

Trobarem TOTES LES PONÈNCIES AQUÍ.

Tot s’emmarcava en la celebració dels 225 anys de l’aventura dels Esteve, des que van decidir sortir de Puigcerdà i instal·lar la seva primera farmàcia a Manresa (on encara obre portes cada dia). També ideat per Infonomia, ESTEVE va muntar visites escolars a la seva seu central de Martorelles (Vallès Oriental) que finalitzaven amb el taller “La fórmula de l’emprenedoria”. En aquesta activitat, els joves podien conèixer els trets característics de l’emprenedoria, amb cinc exemples pràctics com a eixos conductors.

Sense cap dubte, ESTEVE és un exemple a seguir per als emprenedors del país, un referent en la persecució de l’excel·lència i de fins a quin punt és important no tenir complexos a l’hora d’afrontar reptes ambiciosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn