23 d'octubre de 2012

Sant Joan de les Abadesses presenta l’audiovisual i el web realitzats per E2S

Aquest dissabte, el monestir de Sant Joan de les Abadesses va acollir la presentació de l’audiovisual i el web que ha realitzat E2S. El vídeo, que dóna la benvinguda als visitants d’aquest mil·lenari monestir, és una obra de 15 minuts que combina imatges reals, recreacions, animacions i imatges d’arxiu amb l’objectiu d’introduir als visitants en el coneixement que podran aprofundir al llarg de la visita. Conduïts per Emma, la primera abadessa de Sant Joan, els espectadors podran conèixer l’evolució del monestir des del punt de vista dels fets, de les modificacions constructives i dels personatges que han marcat la seva història.

Per veure l’audiovisual haureu d’anar a visitar el monument, però, mentrestant, també us en podeu fer una idea al web de Sant Joan de les Abadesses, de la que ens sentim molt satisfets i que també es va presentar dissabte al claustre gòtic del cenobi. El web ha de servir perquè aquell que ho vulgui pugui informar-se sobre el monestir i la seva història, però també és un bon mecanisme d’informació de la rectoria i una potent eina de comunicació entre la rectoria i la comunitat de la parròquia.

El projecte, en el seu conjunt, ha estat dirigit i capitanitzat pel rector de Sant Joan de les Abadesses, Mn. David Compte, i les historiadores i investigadores Míriam Montraveta i Marta Crispí. Ha estat una gran experiència treballar amb aquest equip de luxe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn