24 de novembre de 2012

Àustria torna a ser escenari d’una producció televisiva d’E2S Productora

Un moment de l’entrevista a Friederich Schneider.

Si fa cinc mesos vam viatjar a Viena amb motiu del documental 1711. El Setge (TV3), aquesta setmana hem tornat a viatjar a Àustria per a una altra producció televisiva. No podem desvetllar-ne el tema, però sí l’entrevistat: el prestigiós economista Friederich Schneider, catedràtic de la Universitat Johannes Kepler (Linz) i un dels experts que va anunciar canvis profunds en els paradigmes econòmics del tombant de mil·leni.

Vam aprofitar el viatge per sopar amb l’expert a qui vam entrevistar a final de juny, l’historiador Friederich Edelmayer, l’expert més reconegut a Europa sobre la dinastia dels Àustria (els ‘reis catalans’ de la Guerra de Successió). Li vam lliurar unes còpies del documental, que haurà de fer arribar als prínceps de Starhemberg en agraïment per obrir-nos les portes del seu palau i deixar-nos-hi enregistrar els inèdits quadres de la Guerra de Successió que s’hi conserven.

Friederich Edelmayer, a qui vam entrevistar per al documental sobre el Setge de Cardona de 1711, ens va ensenyar el seu despatx i una mostra de la seva col·lecció de plantes.

Aquests dies, estem immersos en una producció televisiva que volem que canviï la forma de veure alguns dels nostres actes quotidians, que fan que nosaltres mateixos, cadascú dins de la seva petita parcel·la, posem en perill l’estat del benestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn