24 de desembre de 2012

Milions de mòbils de tot el món faran un ‘reset’ simbòlic al nostre planeta


Any nou, planeta nou. Després de l’èxit de la Simfonia Massiva, que el dia 11-11-11 a les 11:11:11 va activar milers de mòbils a més de 100 països dels cinc continents, E2S s’ha embarcat en un nou projecte de sincronització liderat per VCT, que igualment ha rebut la col·laboració d’Infonomia. Es tracta de Reset The Planet, una aplicació per a Android que el dia 1-1-2013 a les 21 h (hora catalana) convidarà milions d’usuaris de tot el món a fer un ‘reset’ simbòlic al nostre món.
Reset The Planet pretén ser una eina de protesta pacífica, popular i constructiva a favor dels valors sobre els quals convé fonamentar els canvis necessaris per solucionar els grans problemes que afecten el planeta en el moment que ens ha tocat viure. En el moment indicat, l’aplicació es posarà en marxa amb el vídeo promocional, i immediatament després s’encendran els flaixos dels dispositius i s’activarà el correu electrònic de cada mòbil o tauleta. Els usuaris tindran l’oportunitat d’enviar idees per al canvi a les institucions nacionals o internacionals que vulguin.
La iniciativa també situa sobre el mapa mundial les adhesions a Reset The Planet (ja es pot consultar a http://www.resettheplanet.org/map). De fet, a hores d’ara ja comptem amb descàrregues des d’una vintena de països.
A l’igual a la Simfonia Massiva, Reset The Planet és una iniciativa sense cap ànim de lucre, construït des de l’altruisme i amb l’humil voluntat de canviar el món des dels fonaments. L’instant escollit, el primer dia del nou any al vespre, coincideix amb el moment en què molts ciutadans fan la llista de propòsits per a l’any que comença. És un bon propòsit, canviar el món?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn