19 de desembre de 2012

El web de l’Escola de Dansa de Solsona, obra d’E2S, nominat als guardons CSS Design Awards

eds1

El web d’Escola de Dansa Solsona acaba de ser nominat als CSS design Awards, un premi que dóna el web de disseny d’inspiració per a dissenyadors a nivell internacional. Es pot votar a http://www.cssdesignawards.com/css-web-design-award-nominees.php

Durant aquests últims mesos, E2S ha estat treballant en la nova imatge corporativa de l’Escola de Dansa Solsona. A més de la creació de la marca, s’ha creat un estil propi potent i actual que es reflexa en totes les aplicacions: logotip, papereria, tríptic, material gràfic, retolació, samarretes, anuncis, cartells i web.

L’Escola de Dansa Solsona va obrir el 15 de setembre, amb una grandíssima acollida i espectació, per sobre de les espectatives inicials.

Actualment tenen 251 alumnes, 111 alumnes més respecte les classes que donaven l’any passat (un 79% més). El 80% de l’alumnat són menors de 17 anys.

La missió de l’Escola és oferir a Solsona ball, dansa, expressivitat artística i creativa de màxima qualitat. La confiança i reconeixement de Fina Comas és la causa principal de la bona acollida degut al seu gran treball realitzat anys anteriors. Busquen satisfer a tots els alumnes, grans i petits.

EDS_galaNadal_maratoTV3_anunciCelsona.indd

Els responsables del centre volen involucrar-se amb la societat civil del seu àmbit geogràfic d’influència, i participen en les seves activitats. Estan molt contents per tots els resultats i la bona acollida. I a E2S ens sentim orgullosos de formar part d’aquest il·lusionant projecte.

Una resposta a “El web de l’Escola de Dansa de Solsona, obra d’E2S, nominat als guardons CSS Design Awards”

  1. Mercè ha dit:

    És una web fantàstica, moltes felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn