13 de febrer de 2013

El registre de dominis .cat creix el 300% amb la MegaPromo, desenvolupada per E2S

Archivo adjunto al mensaje

La MegaPromo ha estat un èxit rotund. Segons les dades de la Fundació puntCAT, l’entitat que gestiona el domini d’Internet .cat, el nombre de registres el només 6 mesos ha estat de 9.200, quan fins ara es registraven uns 6.000 dominis cada any. Per tant, la Megapromo (lamegapromo.cat), la campanya que ha promocionat els dominis .cat per preus de menys de 10 euros, ha multiplicat per tres el ritme de nous registres.

Les feines d’E2S en la MegaPromo han consistit en la imatge i lemes de campanya, les seves il·lustracions, el copy creatiu, tres falques de ràdio (emeses per Catalunya Ràdio i Rac1), l’adaptació d’aquesta imatge al web de la campanya, banners d’Internet, mailings i seguiment a entitats i associacions comercials (perquè els seus socis registrin un .cat) i una innovadora aplicació de Facebook (desenvolupada íntegrament a E2S) que permetia als usuaris saber si el seu registre estava disponible i registrar-lo immediatament.

E2S també ha coordinat una campanya de premsa per difondre l’esforç que realitza la Fundació puntCAT per promoure la presència del català a Internet i ajudar a reforçar el posicionament del domini .cat com el que és: un dels dominis més innovadors, segurs i amb més futur del món.

A més, l’èxit de la promoció ha aportat a la Fundació puntCAT més ingressos que, com sempre, permeten rebaixar el preu del registre dels dominis .cat en un 25% des del 15 de gener.

Ens sentim orgullosos, com sempre, d’haver pogut ajudar un client a superar les pròpies expectatives de la campanya. I ens sentim emocionats de poder contribuir, amb la nostra feina, a impulsar una iniciativa amb la qual ens sentim tan identificats com la promoció de la llengua catalana i de la nostra identitat a la xarxa.

Les peces que E2S ha realitzat per la campanya són:

  • Adaptació del web de la Megapromo amb la nova imatge i lemes de la campanya
  • Aplicació del Facebook per comprovar si el domini .cat desitjat està disponible
  • 3 falques radio
  • Lemes i copy creatiu
  • Il·lustracions
  • Banners
  • Notes de premsa
  • Mailings i seguiment a les Ubics

PUNTCAT3

PUNTCAT2

PUNTCAT1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn