26 de febrer de 2013

The Wallery: l’art sense límits

Dins del nostre compromís amb la creació artística, E2S Productora ha col·laborat amb The Wallery, una firma acabada de néixer que evita emmarcar l’art, posar-li límits, i que promou que l’art s’apropii de les parets: empaperar-les.

I és que The Wallery comercialitza paper de paret (i vinils de mides més reduïdes) amb les creacions d’artistes emergents i de projecció internacional del món de l’art i la il·lustració.

La nostra aportació al ‘bateig’ d’aquesta nova iniciativa, sorgida de la dissenyadora badalonina Sílvia Langa, ha consistit en la creació del vídeo que podeu veure clicant aquí. Es tracta d’un petit audiovisual per deixar palesa l’autenticitat de les obres: els papers de The Wallery són reproduccions de les creacions originals d’alguns dels il·lustradors amb amb més anomenada de Barcelona, com Conrad Roset, Guim Tió, Chamo San o Amaia Arrazola.

Tot i que les primeres col·leccions han estat d’artistes que treballen des de la capital catalana, la iniciativa de Langa creixerà de la mà d’artistes internacionals perquè l’abast de THE WALLERY és fer arribar els seus murals a qualsevol racó del planeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn