12 de febrer de 2013

Una campanya de la Generalitat perquè l’únic que no estalviem siguin esforços

No estalviem esforços. Aquest és el ‘claim’ de la campanya que ha desenvolupat E2S per a l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), l’organisme de la Generalitat de Catalunya que vetlla per una política energètica sostenible. La iniciativa, dirigida fonamentalment a la indústria, s’ha centrat en fomentar que els propis operaris estiguin atents a qualsevol indici que pugui conduir a un malbaratament energètic, com fuites, sobreescalfaments o mecanismes que estan en marxa quan no és necessari.

E2S va crear el lema, la imatge de campanya i va desenvolupar tots els elements de promoció, des de les il·lustracions fins als tres vídeos que s’han distribuït entre el sector industrial català, passant per rètols, anuncis i banners d’Internet. L’eix central del missatge ha consistit en la conscienciació que qualsevol anomalia en un centre de treball pot ser símptoma o causa d’un malbaratament energètic que no convé ni a l’empresa ni al treballador. Per donar-hi rellevància, ens hem dotat d’equivalències quotidianes que poden servir per entendre què representa un simple degoteig d’aigua, un xiulet continu d’aire comprimit o un motor que s’escalfa més del necessari.

Més enllà de l’encàrrec, aquesta campanya ha constituït un projecte engrescador per a E2S, amb un equip sempre sensibilitzat en el poder d’aquells gestos que poden semblar petits, i alhora convençut que cadascú, des de la seva parcel·la, pot contribuir a fer un món millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn