9 d'abril de 2013

E2S, de nou amb els Premis DRAC, que el 20 d’abril arriben a la seva cinquena edició

Premis DRAC, Òmnium Cultural i Mag Lari
Les diferents aplicacions del disseny de la cinquena edició dels Premis DRAC

Un any més, E2S té l’orgull de poder treballar per una iniciativa tan engrescadora com els Premis DRAC, organitzats per Òmnium Cultural del Solsonès i que enguany arriben a la seva cinquena (i més concorreguda) edició. Aquesta vegada, els DRAC han rebut més participació que mai: s’hi han presentat 175 obres, per les 120 que ho van fer l’any passat, i corresponents a autors catalans, balears, valencians i francesos.

L’entrega dels guardons serà el dissabte 20 d’abril (com sempre, el cap de setmana més proper a la Diada Sant Jordi) al Teatre Comarcal de Solsona. L’estrella convidada, en aquest cas, serà la Companyia del Mag Lari, actualment el mag més reconegut i mediàtic a Catalunya, i alhora un dels grans en el panorama del ‘magic show’ europeu. Una altra de les novetats serà l’estrena de l’escola de cinema Bande à part en la transformació en curtmetratge de les obres guanyadores de l’any passat (en relat curt i poesia). Fins ara ho havien fet altres escoles, per mitjà d’una idea sorgida d’E2S en la tercera edició del certamen.

Com ve sent habitual, E2S s’ha encarregat del disseny de la imatge oficial dels DRAC i de les aplicacions (cartell oficial, flyers, entrades, tríptic i web). Insistim en la satisfacció que representa per al nostre equip poder participar en una iniciativa com aquesta, destinada a promoure la llengua catalana i la literatura en un moment en què es fan més importants que mai els gestos de la nostra societat civil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn