23 d'abril de 2013

Diada de Sant Jordi: setè aniversari del domini .cat amb un web fet per E2S

Eladi Sánchez, E2S, web promocional per al setè aniversari de puntcat
Eladi Sánchez, dissenyador multimèdia d’E2S, davant del web promocional del setè aniversari del .cat.

Per la Diada de Sant Jordi de fa set anys, el domini d’Internet per a la comunitat catalanoparlant (.cat) entrava en vigor. Avui, la Fundació puntCAT ha aprofitat el setè aniversari per llançar una nova promoció (amb un descompte del 60%), i E2S ha tingut l’honor de fer realitat el web de la promoció.

En aquest cas, es tracta d’un qüestionari breu sobre el domini, amb dues preguntes bàsiques que pretenen donar a conèixer elements fonamentals sobre el domini .cat, i una eina que dóna la possibilitat de compartir aquestes informacions per mitjà de les xarxes socials. De la mateixa manera, els usuaris tenen la possibilitat de beneficiar-se de la promoció de dominis amb el major descompte que han tingut mai (per mitjà del codi de descompte si contesten el breu qüestionari).

Com en altres ocasions amb la Fundació puntCAT (un client del que ens sentim orgullosos per la identificació amb la promoció de la llengua catalana), E2S n’ha fet tant el disseny com la programació, sempre amb el suport dels propis professionals de la Fundació puntCAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn