8 de maig de 2013

Make It Happy i E2S Productora col·laboren per al TEDxWilliamsburg, a Nova York

E2S Productora ha començat a col·laborar amb el projecte Make It Happy, que, des de Nova York i amb una repercussió mundial, pretén demostrar com la felicitat és capaç de liderar un canvi social al món, ja sigui a les organitzacions (públiques o privades) o bé en la pròpia ciutadania. Aquests dies, E2S està rodant dos reportatges a peu de terreny, a Williamsburg (Brooklyn, Nova York), que s’estrenaran durant el TEDx que s’hi celebrarà el proper dijous.

Make It Happy i E2S Productora a Williamsburg (Brooklyn, NY)
Una instantània just abans de l’inici de la segona jornada de rodatge, al mig de Brooklyn.

Acompanyats del promotor de Make It Happy, el colombià Mario Chamorro, hem preguntat als veïns de Williamsburg què els fa feliços del seu barri, per, posteriorment, realitzar cinc intervencions en l’espai que demostren com fer feliç als altres és molt fàcil i desperta la felicitat entre nosaltres.

Han estat dos dies de rodatge molt intensos que ara culminaran amb el muntatge, a corre-cuita per arribar amb garanties al TEDxWilliamsburg. Mario Chamorro ja ha presentat el seu projecte en diferents TEDxEvents, entre ells els de Bogotá i Hong Kong.

Williamsburg és la nova zona de moda a Nova York, el barri del districte de Brooklyn que tothom qualifica amb l’adjectiu “trendy”. Les seves cases baixes contrasten amb els gratacels que presideixen el fons de qualsevol fotografia encarada a l’oest, i els seus veïns s’atreveixen a trencar la monotonia dels colors neutres de Manhattan, en una combinació de colors que, en aquesta època de bona temperatura, perfectament ens pot recordar Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn