1 de Juny de 2013

Arrenca a Nova York el rodatge d’un nou documental amb Lavinia

El guionista del documental, Oriol Querol, amb Cynthia Young a l'ICP de Nova York.
El guionista del documental, Oriol Querol, amb Cynthia Young a l’International Center of Photography de Nova York.

Acabats de tornar de Nova York, us expliquem el rodatge que vam començar allà: un documental produït per Lavinia i en el qual E2S Productora assumirà la realització, la direcció de fotografia i la direcció d’art. Dirigit pel jove periodista Oriol Querol i sota la producció executiva de Jordi Ferrerons i Joan Arañó (companys de viatge ja a 1711. El Setge), el documental relaiciona l’èxode del final de la Guerra Civil amb l’històric fotoperiodista Robert Capa. Serà una coproducció amb TV3 i TVE, i s’estrenarà el gener de 2014.

E2S a NYU
Un moment de l’entrevista a Jordana Mendelson, professora d’Història de l’Art a la New York University. Darrere de la càmera no hi ha ningú perquè és l’autor de la foto. No portàvem fotògraf oficial.

És un honor tornar a col·laborar amb Lavinia i el seu gran equip professional i humà, així com amb Oriol Querol, un periodista amb una enorme projecció amb qui, probablement, trobarem més ocasions per treballar-hi plegats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada