29 de juny de 2013

E2S crea l’Auca dels puntCAT per al Concert de la Llibertat

 

Auca puntCAT
Contraportada del programa del Concert per la Llibertat, amb l’Auca dels puntCAT produïda per E2S

La feina d’E2S serà present al Concert per la Llibertat, aquest vespre al Camp Nou. De fet, l’Auca dels puntCAT (així l’hem batejat) ja és al carrer des de dijous, a la contraportada del programa demà del concert que va encartar el diari El Punt Avui. Avui, però, aquest treball realitzat per a la Fundació puntCAT serà al revers del mosaic gegant que donarà la volta a l’estadi del Barça amb el lema “Freedom for Catalonia” (llibertat per a Catalunya).

Prova d'impressió del revers del mosaic que donarà la volta al Camp Nou.

Prova d’impressió del revers del mosaic que donarà la volta al Camp Nou.

El projecte ha comptat amb el disseny d’Imma Franch i la implementació web d’Eladi Sánchez. Per a l’Auca dels puntCAT hem comptat amb la col·laboració de l’escriptor cardoní Jordi Santasusagna (qui n’ha fet el text) i de l’il·lustrador barceloní Edmon de Haro (ha creat els dibuixos de l’auca).

No deixa de ser una bona estratègia comunicativa per part de la Fundació puntCAT, un client amb qui ens sentim molt identificats per la seva voluntat de ‘fer país’, la seva missió de fomentar l’ús del català a Internet i la seva incondicional involucració amb la societat civil catalana. En aquest cas, la campanya consisteix en promoure el registre de dominis .cat amb l’objectiu de tenir, cadascú, el seu propi correu @elnomquesigui.cat.

E2S també ha creat el web de la campanya, elteucorreu.cat, operatiu des de dijous i preparat per visionar correctament des de qualsevol dispositiu mòbil.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn