4 de juny de 2013

E2S produeix un vídeo per anar a Sant Vicenç i no voler-ne marxar

Si véns, no en voldràs marxar. Amb aquest lema culmina el vídeo promocional que hem produït per a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, client de comunicació dels nostres amics de CatPress (Manresa). El vídeo, amb guió original i producció íntegra d’E2S Productora, va dirigit de forma global a qualsevol interessat en projectar el seu futur en aquest municipi del sud del Bages.

Conduït per una nena del propi poble, que intenta explicar amb paraules però també amb dibuixos com és el lloc on viu, aquest audiovisual promocional procura descriure breument d’on ve i cap on va Sant Vicenç de Castellet. Amb més de mil anys d’història, el municipi bagenc s’ha convertit en la tercera població de la comarca i un dels pols industrials de la Catalunya central. Alhora, però, ha mantingut el teixit social i associatiu, eix vertebrador de la identitat local.

Ha estat un plaer treballar en aquest projecte i poder parlar sobre un poble que tenim i sentim molt a prop, tant geogràficament com des del punt de vista sentimental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn