12 de Juliol de 2013

Cardona i el Bages obren el tricentenari de la Guerra de Successió amb webs fets per E2S

Cardona 1714 E2S
Una de les imatges del web Cardona 1714, obra d’E2S.

E2S té l’honor de poder afegir al seu portfoli dues noves iniciatives que vinculen el territori amb el tricentenari de la Guerra de Successió. En aquest cas, l’àmbit d’influència no podia ser més proper a l’entorn geogràfic des d’on ens proposem continuar creixent: Cardona i el Bages.

Des de fa dies, ja són operatius els webs oficials que han promogut l’Ajuntament de Cardona i el Consell Comarcal del Bages per a la commemoració, que arrenca aquest estiu i s’allargarà fins l’Onze de Setembre de 2014 (el Divuit de Setembre en el cas de Cardona, la data en què va caure com a últim baluard de les llibertats catalanes).

portada Bages 2014 1714 E2S Cardona
Portada del web del Bages per a la commemoració del Tricentenari.

La feina d’E2S ha consistit en el disseny i la programació de tots dos webs i, en el cas de Cardona, també en la creació de la marca (logotip, aplicacions i llibre d’estil) Cardona 1714, que presidirà tots els actes organitzats a Cardona però que tindran una transcendència nacional (per la significació de Cardona durant la Guerra de Successió). De fet, en la creació de la marca, vam decidir obviar un element local com a iconografia (i reservar-ho, això sí, per a les aplicacions) per potenciar el caràcter nacional (i no estrictament local) de la commemoració a Cardona.

notícies Cardona 1714 2014 E2S
L’apartat de notícies del web Cardona 1714.

Aquests dos projectes arriben després d’una bona trajectòria d’E2S al voltant de la Guerra de Successió, amb la producció del documental 1711. El Setge (Lavínia, TV3); també de la posada en marxa d’un projecte, actualment en desenvolupament, que convertirà el castell de Cardona en l’emblema més important del capítol bèl·lic més significatiu de la història de Catalunya.

No fer res més que expressar la nostra satisfacció per haver rebut l’encàrrec per part dels governs de la nostra vila i la nostra comarca, tota una responsaiblitat que hem procurat agrair amb eficiència, eficàcia i sensibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada