30 d'abril de 2014

Telic renova la imatge i estrena nou web en un moment de plena expansió

telic web
Portada del nou web de Telic Group, dedicada a la fabricació d’instrumental mèdic i productes d’estètica i fisioteràpia.

No és que la crisi hagi passat de llarg a Telic Group (Bigues i Riells, Vallès Oriental). Més aviat, van saber anticipar-s’hi realitzant una expansió mundial que els ha portat a més de 80 països. En els darrers anys, han crescut en àmbit d’influència i en oferta de producte, han sabut créixer “per les ribes”, com diuen alguns experts. Han passat de la seva originària activitat en el sector mèdic i hospitalari fins a fabricar i distribuir productes d’estètica, cosmètica i fisioteràpia. D’aquesta manera han irromput en el complex i emergent sector de la medicina esportiva amb la seva marca OXD.

En el camí d’aquest espectacular creixement, Telic Group ha confiat en E2S per al seu posicionament de comunicació. El projecte ha consistit en la realització del manual d’estratègia de comunicació (un per a cada divisió), la  renovació de la seva identitat corporativa (amb el corresponen manual d’estil) i la realització dels nous webs del grup i de les seves quatre divisions, a més de la seva filial francesa (tots, totalment gestionables). A hores d’ara, a més, estem renovant les seves botigues online (estètica professional, estètica particular, fisioteràpia professional i OXD per a tots els públics).

Telic Group catlàleg E2S
Imatges dels diferents catàlegs de producte de Telic Group.

No cal dir que experiències com les de Telic ens serveixen per emmillarar-nos amb la feina ben feta, el resultat de la qual és la seva consolidació en el mercat nacional i el creixement imparable a nivell internacional. No hi ha res millor que aprendre dels clients i de la seva forma de perseguir l’excel·lència, i per això ens sentim orgullosos d’haver participat en aquest projecte.

OXD esport Telic Group E2S
Portada de la divisió esportiva de Telic Group, actualment representat per la marca OXD.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn