26 de maig de 2014

Electra del Cardener culmina el gir de la seva comunicació amb l’estrena del nou web

Cal Reig Electra Cardener E2S
Portada del nou web d’Electra del Cardener, amb la imatge de l’històric edifici de Cal Reig (Solsona).

Una elèctrica familiar que fa colzes en un sector de gegants. Això és avui Electra del Cardener, una empresa que és històrica perquè va fer història: va portar la llum a Solsona. També va electrificar la comarca del Solsonès, i més d’un segle després continua portant-la a la majoria de les llars. Aquesta setmana, Electra ha rubricat un canvi important per practicar millor encara la seva proximitat: una nova estratègia comunicativa que culmina amb l’estrena del nou web.

E2S ha tingut el privilegi de desenvolupar l’estratègia de comunicació d’Electra del Cardener i, després d’això, crear la nova identitat corporativa de la firma d’origen solsoní, així com tota la papereria i les aplicacions gràfiques. Ara, el web és una eina moderna i útil per als usuaris, a l’alçada del que demanen els clients més exigents, ja siguin particulars o responsables d’empreses o institucions.

Electra Cardener Cal Reig E2S
Un dels apartats del nou web d’Electra del Cardener.

El nou web és totalment gestionable i amb oficina virtual per a la realització de qualsevol tràmit. També ofereix tota la informació necessària per a procediments com altes, canvis de titular o de tram tarifari, baixes o canvis de comercialitzadora. El web va dirigit a qualsevol usuari, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat, ja que Electra pot oferir els seus serveis de comercialització a qualsevol punt del territori estatal, ja sigui directament o per mitjà del lloguer de xarxa elèctrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn