24 de març de 2015

Carles Jódar, un fitxatge amb catxet que reforça els continguts a E2S

Carles Jódar Dani Sala E2S
Carles Jódar (esquerra), una nova incorporació per a un nou salt de qualitat en la creació de continguts i la comunicació online.

Avui, a E2S estem molt contents. Ha començat a treballar amb nosaltres el Carles Jódar, amic de fa molts anys i antic company de batalles en el periodisme esportiu. Els aficionats al bàsquet coneixen la seva veu perquè tots els caps de setmana retransmet en directe els partits de La Bruixa d’Or Manresa. També el coneixen els lectors de La Vanguardia pels seus articles fins fa pocs mesos, i els amants de l’alimentació de qualitat i del cooperativisme pel seu activisme i la seva tasca de comunicació al davant de Mengem Bages. Per no parlar de la seva vocació educativa i de monitoratge esportiu. En definitiva, el Carles és un professional inquiet i emprenedor, com tots els companys que formen aquest petit però atrevit equip de comunicació creativa.

El nou fitxatge servirà per reforçar la creació de continguts i la comunicació online, atesa l’expertesa del Carles en les xarxes socials i el gran vagatge en comunicació corporativa i mitjans de comunciació. Però també, segur, trobarem milers d’excuses per fer el que més ens agrada a E2S: divertir-nos.

3 respostes a “Carles Jódar, un fitxatge amb catxet que reforça els continguts a E2S”

  1. Núria Sala ha dit:

    Molt benvingut Carles! Estem molt emocionats per tot el que pots aportar al nostre equip!

  2. Angel Giralt ha dit:

    molt bon fitxatge, a part de que és un gran professional, és una gran persona, i agafeu la totalitat de la paraula GRAN PERSONA.

  3. noemí ha dit:

    Eeeeeei!!!
    Felicitats a tots! Decisió encertadaaaaaa, E2S’s!!!!
    Me n’alegro molt per tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn