11 de març de 2015

El “company de viatge” imprescindible de Red Tortuga

Red Tortuga E2S
Una ruta Cadis-Varsòvia passant les benzineres Red Tortuga. L’aplicació interactiva creada per E2S ajuda els transportistes a escollir el camí que més els convé.

Red Tortuga, la xarxa més important d’estacions de servei orientades al transport de mercaderies, ha posat a disposició dels seus clients una aplicació interactiva que els servirà com a “company de viatge” en les seves rutes nacionals i, sobretot, internacionals. Es tracta d’un calculador de rutes que té en compte les distàncies més curtes i, alhora, la màxima proximitat amb àrees de servei adherides a Red Tortuga. En paral·lel, des del nou web, creat per E2S, es pot consultar els serveis de la xarxa a qualsevol dels països on opera (una desena) i els serveis disponibles a qualsevol estació de servei.

Captura de pantalla 2015-03-11 a las 15.41.50
Els anomenats “Tortuga Services”, detallats per a cadascun dels estats on opera Red Tortuga. 

A banda d’aquesta aplicació, realment revolucionària perquè s’actualitza automàticament (zero clicks) en funció de la base de dades interna de la companyia, E2S ha dissenyat tot el nou web de Red Tortuga. Amb aquest canvi, contribuïm a modernitzar la imatge i la proximitat de Red Tortuga en relació als seus clients, d’acord amb l’excel·lència que busca cada dia aquesta xarxa catalana nascuda a la Jonquera.

Red Tortuga és una empresa de serveis de valor afegit al transport, orientada a oferir seguretat a les companyies i comoditat i familiaritat als xofers. Gràcies al treball de seguiment continuat, acumula ja en la seva cartera més de 40.000 vehicles fixos, a banda dels que reposten ocasionalment i no estan adherits, tant transportistes com usuaris de turismes. El seu ventall de serveis va des de simples descomptes fins a tramitació de retorn de l’impost sobre el valor afegit als diferents països, passant per gestió de sancions, desbloqueig internacional de vehicles, assegurances o bé assistència en carretera per a pneumàtics, entre molts altres.

Ha estat un projecte molt llarg ja que la seva complexitat és important. Però per a E2S ha significat una experiència sumament enriquidora.

 

Red Tortuga E2S portada
Pàgina principal del nou web de Red Tortuga, dissenyat per E2S.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn