30 de juny de 2015

E2S ORGANITZA LA FIRA DEL JOVE EMPRENEDOR DE LA CATALUNYA CENTRAL

Per encàrrec de l’Associació Goral i l’Ajuntament de Cardona i amb l’objectiu de fomentar l’actitud emprenedora entre els més joves, E2S ha organitzat l’event de la Fira del Jove Emprenedor de la Catalunya Central.

FirajoveEmprenedor3_newsletter2_2015

Aquesta Fira és una bona oportunitat per mostrar els esforços que es duen a terme dins les escoles, que ja fa temps, fomenten i eduquen en l’emprenedoria gràcies al treball de mestres i col·laboradors.

E2S s’ha encarregat de la organització, disseny de la imatge, contacte i informació amb les escoles participants, contacte amb patrocinadors i jurat, també de convidar a persones de reconegut prestigi dins l’ecosistema emprenedor català per tal de que participin i aportin coneixements als joves i educadors, etc. Hem aconseguit que el dia de la Fira resulti una jornada lúdica, formativa, motivadora i engrescadora per tots els seus participants.

Enguany han participat 150 nois i noies, provinents de 9 escoles del territori i amb una cinquantena de projectes. La majoria han vingut amb els seus productes i/o prototips per a vendre i/o mostrar dins el recinte de la Fira. De tots aqquests, 15 projectes de 3 categories diferents, van passar a la final. La final té un format de pitching on els grups presenten els seus projectes davant d’un reconegut jurat format per empresaris i representants institucionals. Durant 3 minuts exposen hàbilment la seva idea i se sotmeten a les preguntes aclaridores dels membres del jurat. Tot una experiència!

El premi pels guanyadors consisteix en un viatge a la innovació, visitant empreses destacades i persones emprenedores extraordinàries, relacionades amb els seus projectes.

guanyadorsfira2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn