E2S

El Salí de Cambrils es promociona amb imatges i un espot d’E2S

10 de juliol de 2015 - Publicat per

212

Va ser divertit. Molt. El Salí de Cambrils, a Odèn (Solsonès) va apostar per E2S en una part important de la seva campanya promocional, i tant la sessió de fotografia com el rodatge de l’espot que acabem de lliurar es van convertir en una gran experiència.

Podeu comprovar-ne el resultat a la portada del web de la nostra productora o bé amb les tres fotos que, a mode d’exemple, us ensenyem en aquest post. Si aquest cap de setmana no tenim un bon pla, penseu que una bona opció és apropar-vos al Salí de Cambrils.

442 568

Una resposta a “El Salí de Cambrils es promociona amb imatges i un espot d’E2S”

  1. miquel ha dit:

    Mol interesant enhora bona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

« | »