E2S

Knauf confia en E2S per divulgar sobre seguretat entre els transportistes

13 de juliol de 2015 - Publicat per

Captura de pantalla 2015-07-13 a les 16.52.10

La multinacional Knauf, líder europeu en la producció de plaques tècniques de guix, ha confiat en E2S per a la producció d’un audiovisual de divulgació sobre les mesures de seguretat que han de prendre els transportistes que acudeixen a les seves plantes espanyoles. En aquest enllaç hi podeu trobar el vídeo de la fàbrica de Guixers, al Solsonès. A Guixers hi hem instal·lat, a més, una pantalla tàctil amb selector d’idiomes (6 versions idiomàtiques) per mitjà de la qual els propis transportistes poden visionar l’audiovisual.

Ha estat una gran experiència i, evidentment, un orgull poder desenvolupar un projecte així per a una empresa de l’alçada i el compromís social de Knauf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

« | »