23 de Desembre de 2015

Les celebrities del Nadal promocionen Mataró en una campanya desenvolupada per E2S

Flyer promocional del Nadal a Mataró
Agenda d'activitats Descobreix el Nadal a Mataró
Cartells Descobreix el Nadal a Mataró
Cartells Descobreix el Nadal a Mataró
Descobreix el Nadal a Mataró
Descobreix el Nadal a Mataró
Descobreix el Nadal a Mataró
Descobreix el Nadal a Mataró

Porta dies en marxa i ja genera un fort ressò. La promoció comercial de Mataró ha entrat de ple en la mitologia nadalenca per mitjà de la campanya desenvolupada per E2S, en la qual són els personatges nadalencs els que fan de prescriptors de la ciutat. Per mitjà d’anuncis de premsa (física i online), suports publicitaris en espais i busos i espots en format de fals making of, personatges com el Caganer, els pastors, els àngels o els propis Reis d’Orient defensen els atributs del comerç, la restauració, les fires i els productes de proximitat de la capital del Maresme.

La bona entesa, tant creativa com personal, amb l’Ajuntament de Mataró ha estat una constant una vegada més, en una campanya que tanca tot un any d’intens treball durant el qual hem desenvolupat quatre campanyes amb diferents onades d’impacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada