E2S

Les celebrities del Nadal promocionen Mataró en una campanya desenvolupada per E2S

23 de desembre de 2015 - Publicat per

Porta dies en marxa i ja genera un fort ressò. La promoció comercial de Mataró ha entrat de ple en la mitologia nadalenca per mitjà de la campanya desenvolupada per E2S, en la qual són els personatges nadalencs els que fan de prescriptors de la ciutat. Per mitjà d’anuncis de premsa (física i online), suports publicitaris en espais i busos i espots en format de fals making of, personatges com el Caganer, els pastors, els àngels o els propis Reis d’Orient defensen els atributs del comerç, la restauració, les fires i els productes de proximitat de la capital del Maresme.

La bona entesa, tant creativa com personal, amb l’Ajuntament de Mataró ha estat una constant una vegada més, en una campanya que tanca tot un any d’intens treball durant el qual hem desenvolupat quatre campanyes amb diferents onades d’impacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

« | »