22 de Març de 2016

Estrena de “Now is Next”, 20 capítols sobre les grans oportunitats del futur més proper

Captura de pantalla 2016-03-21 a les 16.14.48

Ja som a l’aire: Now is Next, una sèrie de píndoles per Internet de la Fundación CEDE, ha començat a rodar per la xarxa. Durant 20 setmanes, cada dilluns es publicarà un nou capítol amb les principals oportunitats de transformació empresarial i professional per als propers anys, des de la salut (el primer capítol) fins a la intel·ligència artificial, passant per camps com l’alimentació, la ciència, el desenvolupament de les ciutats o la tecnologia de materials.

Tot va començar amb un llibre editat pel gran referent en la consultoria d’innovació a l’Estat, Alfons Cornella (Infonomia/Co-Society), que va presentar davant d’alguns dels membres destacats de la Fundación CEDE (dirigents d’algunes de les majors empreses espanyoles). De l’èxit d’aquests continguts se n’han derivat aquestes píndoles 100% gràfiques, que ja s’han estrenat i estan obtenint un ressò molt notable a la xarxa.

És un orgull i una gran responsabilitat desenvolupar aquest projecte que, setmana rere setmana, procurarà sintetitzar gràficament i verbal la ingent tasca d’exploració i documentació d’Alfons Cornella. I és un luxe poder col·laborar amb el gran equip de CEDE (Confederació d’Executius i Directius Espanyols), persones enormement compromeses amb l’excel·lència i en apropar el món de l’empresa a la societat, en especial als més joves.

Pots veure el primer capítol aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada