9 de Març de 2016

#etportoalcor, la campanya ‘sorpresa’ de Manresa

Diferents cartells que anuncien l'acte del 19 de març, repartits per comerços i altres establiments de Manresa.
Diferents cartells que anuncien l’acte del 19 de març, repartits per diferents espais i establiments de Manresa.

El compte enerere ha començat. Falten 10 dies perquè la plaça de Sant Domènec de Manresa desveli una campanya sense precedents a Manresa i, per extensió, a Catalunya. En què consistirà? Això és el que no podem explicar.

E2S té l’honor i alhora la gran responsabilitat de desenvolupar aquesta iniciativa de comunicació, impulsada per l’Ajuntament de Manresa i que ha rebut la involucració directa d’un gran nombre de persones i entitats del teixit social de la ciutat. Tot aquest suport convergirà i cristal·litzarà el dissabte 19 de març, a les 19.30 h, a la plaça de Sant Domènec, al centre de la capital del Bages.

Fins aleshores, cada dia apareixerà a les xarxes un vídeo amb un compte enrere, amb protagonistes de diferents entorns de la societat civil manresana fent un moviment sincronitzat seguint el mateix ritme. Aquests personatges també apareixen, des d’avui, en diferents mitjans de premsa (física i online) i en punts de Manresa, des de suports de publicitat estàtica fins a comerços i altres establiments. I, per descomptat, la campanya té web propi: etportoalcor.cat. Alguna cosa ens volen dir aquests actors i actrius. El que ens volen presentar sortirà a la llum el dia 19. Continuarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada