1 de juliol de 2016

Alfons Cornella presenta a Madrid el projecte Now is Next, durant el congrés anual de CEDE

Alfons Cornella Infonomia Co-Society E2S Now is Next
Alfons Cornella (Infonomia, Co-Society), en un moment de la presentació de Now is Next.

Alfons Cornella (Infonomia, Co-Society) ha presentat durant el congrés anual de la Confederación Española de Directivos y Ejecutivos (CEDE) el projecte Now is Next, format per un llibre signat pel reconegut expert en innovació i vint capítols en vídeo d’animació produïts per E2S. Davant dels directius de moltes de les empreses més potents de l’Estat, Cornella va desgranar algunes de les oportunitats clau per al lideratge empresarial en els propers anys, que podeu seguir en aquest enllaç.

Now is Next es troba a la fase final de producció, amb 16 dels 20 capítols ja produïts. Cada setmana, la Fundación CEDE n’estrena un de nou a les seves xarxes i per mitjà de newsletter entre els seus subscriptors, i en prepara un recorregut més extens un cop estrenades les 20 píndoles.

Podeu trobar tots els capítols ja estrenats clicant aquí. És una bona oportunitat (mai millor dit) per pensar diferent, en vistes a les tendències de futur i no únicament basant-vos en els aprenentatges del passat o la situació del present. I aquesta és la gran aposta de CEDE, una organització que s’obre al món amb la voluntat de transmetre els valors positius del món de l’empresa i contribuir a la millora competitiva de professionals, emprenedors i corporacions.

Per a E2S, participar en aquest projecte significa un orgull i, alhora, una eina de creixement professional. Col·laborar una vegada més amb Alfons Cornella és un privilegi a l’abast de molt pocs, i haver descobert la devoció dels responsables de CEDE i la seva Fundació per divulgar al voltant de la seva expertesa ha estat una experiència increïblement enriquidora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn