22 de Juliol de 2016

E2Stv, la nostra aposta exclusiva per Youtube

Captura de pantalla 2016-07-22 a les 18.12.21

A partir d’ara, els vídeos de la nostra divisió de producció audiovisual es trobaran concentrats a Youtube, la xarxa social audiovisual per excel·lència. Aquest serà el nostre aparador de referència, en substitució del fins ara web oficial d’E2S Productora. Es concentraran en aquesta plataforma per tal de centralitzar la nostra estratègia de difusió de la nostra feina però, també, perquè durant la temporada 2016-2017 iniciarem en aquest canal una dinàmica d’emissió periòdica de continguts propis centrats en la creativitat i les produccions inspiracionals.

Estigueu atents i atentes. Subscriviu-vos al nostre canal (youtube.com/e2stv) si en voleu estar sempre al corrent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada